WhatsApp Image 2021-05-18 at 00.52.12-removebg-preview

Mierea de paducel

Relaxează sistemul nervos și “eliberează” inima.

Mierea de paducel este o miere rara si are un gust deosebit de placut.Acest tip de miere se cristalizeaza destul de repede (pana la o luna), textura fiind mai groasă si mai vascoasa in comparatie cu celelalte sortimente.

Consumul moderat de miere de paducel are urmatoarele beneficii pentru sanatate:

  • Mierea de paducel imbunateste activitatea inimii. Mineralele ajuta tonusul musculaturii inimii.
  • Ajuta la scaderea colesterolului. S-a constat ca este excelenta in reglarea nivelului de colesterol din organism si datorita antioxidantilor din compozitie, aceasta reduce leziunile oxidative la nivel de capilare.
  • Ajuta la normalizarea circulatiei sanguine. Mierea de paducel are efecte extraordinare in circulatia coronara si activitatea muschiului cardiac, fiind utilizata cu succes in regularizarea tensiunii arteriale.
  • Aceasta disperseaza sangele, imbunatatind metabolismul.
  • Ajuta la intarirea imunitatii, fiind de un real ajutor in tratamentul accelerat al racelii.
  • Actioneaza asupra sistemului hormonal si ajuta la reglarea lui. Totodata, inlatura simptomele neplacute ale menopauzei.
  • Este eficienta in insomnii, stari nervoase si iritabilitate excesiva.
  • Este indicata in afectiunile stomacului si intestinelor.

Sfat! Mierea de paducel trebuie administrata in doze rezonabile. Prin urmare, adultii pot consuma pana la 100 g de produs dulce, iar copiii – maximum 40 g.

Contraindicatii

Mierea de paducel este contraindicata in alergii, astm in forma acuta si diabet zaharat (insulina). De asemenea, se impun precautii in timpul sarcinii si alaptarii, iar hipotensivii trebuie sa aiba grija, deoarece aceasta miere scade tensiunea arteriala.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *