cires mic

Miere De Cires

Mierea de Cires, primul tip de miere in fiecare an este mierea de flori de pomi fructiferi (cireş, măr, păr, prun, etc.) are un gust delicios.

Puterea de detoxifiere: miere de cireșe este cunoscut pentru caracteristicile sale de detoxifiere. Este capabila de a facilita în mare măsură  purificarea și activitatea ficatului și rinichilor. Aceste caracteristici sunt interesante dacă suntem în urma un regim alimentar bazat pe eliminarea deșeurilor și a toxinelor.Având în vedere faptul ca aportul de energie este relativ mare, mierea de cireșe este excelent ca un aliment pentru cei implicați în activități sportive. Putem să mâncăm înainte și după antrenamente.

O alta proprietate importanta a mierii de cires  este faptul ca e unul dintre alimentele diuretice. Acesta este un efect care merge mână în mână cu cel de purificare a activității descrise înainte.

Bogata în vitamine și minerale, mierea de cires este, de asemenea, un bun tonic natural este bogat in vitamine și minerale si prin puterea de antioxidant e capabila de a contracara în corpul nostru formarea de radicali liberi. Mai puțini radicali liberi din corpul nostru este benefic pentru incetinirea imbatranirii corpului nostru.

8 Beneficii uimitoare ale mierii de cires :

 

1.Este recomandata mai ales pentru combaterea afectiunilor renale.

2.Este indicata in cazul varicelor, flebitelor si a altor afectiuni a vaselor de sange.

3.Are efecte calmante imbunatatind calitatea somnului.

4.Are capacitatea de a diminua cantitatea de acid uric din sange, cantitatea care, atunci cand este prea crescuta, poate provoca inflamatii, durere si umflare.

5.Regleaza tensiunea arteriala si protejeaza inima.

6.Se foloseste pentru combaterea durerilor de la nivelul muschilor.

7.Are puternice proprietati antiinflamatoare si antioxidante.

8.Ajuta la mentinerea sanatatii celulelor nervoase, mentinand sanatatea creierului.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *