Masca cu miere, iaurt, lapte si lamaie

Masca cu miere, iaurt, lapte si lamaie: acesta este un alt tratament foarte bun pentru acnee, format din produse naturale si comestibile.

Ingrediente: doua linguri de lapte proaspat, doua linguri de miere, suc proaspat de o lamaie, o lingura de iaurt proaspat si apa calduta.
Preparare: se amesteca bine toate ingredientele intr-un bol pentru a obtine o pasta uniforma.

Aplicare: aplica un strat din acest amestec pe fata si in jos pe gat. Asteapta cateva minute, pana se usuca, apoi aplica un alt strat si continua asa pana compozitia este gata. Asteapta in jur de zece minute si apoi clateste cu apa calduta.

Sfaturi: acest tip de masca se aplica de trei-patru ori pe saptamana (aplicarea zilnica nu va dauna) si de fiecare data se va aplica in stare proaspata. Ori de cate ori se poate, incearca sa utilizezi ingrediente organice.

Fapte: acidul citric din sucul de lamaie si laptele curata excelent pielea. Iaurtul este de asemenea un bun dezinfectant, si hidratant (acest lucru este important deoarece sucului de lamaie poate face pielea sa se simta intinsa si uscata). Si despre miere, am spus deja mai multe sus.

Atentie: Verificati daca sunteti alergica la orice ingredient inainte de folosire.

Nota: se pot folosi separat combinatii de lamaie, lapte, miere si iaurt ca masti pentru acnee . Toate acestea fac bine.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *