Masca de miere cu mere

Masca cu miere si mere: aceasta este o masca simpla si foarte benefica.

Ingrediente: un mar mijlociu (de preferinta organic), patru-cinci linguri de miere (de preferinta organic) si apa calduta (pentru clatit)
Preparare: curata marul de seminte si adauga-l apoi intr-un blender pentru a face o pasta fina (daca nu – poate fi ras pe razatoarea cea mai fina). Acum, adauga trei-patru linguri de miere (depinde de dimensiunea marului si cate persoane vor folosi masca – cantitatea de miere ar trebui sa fie suficienta pentru a se amesteca bine cu pulpa marului). Se amesteca bine intr-o pasta uniforma. Masca pentru acnee este gata.

Aplicare: aplica un strat din compozitia rezultata pe fata. Asteapta 10-15 minute si lasa masca sa se usuce un pic. La final fata se spala cu apa calduta. Asta e tot. Ai terminat!

Sfaturi: masca cu miere si mere functioneaza cel mai bine atunci cand produsele sunt proaspete. Deci, dupa ce prepari masca o pui direct pe fata, nu trebuie lasata in frigider!

Fapte: acidul glicolic din mar faciliteaza exfolierea. Impreuna cu mierea, vor curata porii pielii.

Atentie: daca sunteti alergica la oricare dintre ingredientele din masca, aplica putin din compozitia mastii pe incheietura mainii si asteapta cateva ore. Daca apar eruptii cutanate sau alte simptome de alergie, nu folosi masca pe fata.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *