pexels-photo-4111270

FAGURE cu miere: beneficii uimitoare pentru sanatate

Deliciu pentru cei mici , dar si pentru cei mari.

Fagurele este totdeauna  construit din ceara de catre albinute si il umplu apoi cu miere.

Cand mierea este in starea perfecta ca si gust, culoare, umiditate si are toate celelalte caracteristici doar de ele stiute, il acopera si inchid ermetic celulele cu ceara.  In plus, inainte de a sigila celulele, mai introduc  niste enzime ca sa o conserve si sa sa se pastreze perfect.

 

Fagurele cu miere este cel mai pur produs apicol, fiind un produs biologic, complex și este un amestec dintre toate produsele apicole și anume mierea, polenul, propolisul, laptisor de matca și ceara!
Fagurele cu miere intareste imunitatea. Pentru intarirea imunitatii inainte de sezonul rece, si nu numai: se mesteca fagure 30 de minute in fiecare zi, timp de o luna, de minim doua ori pe an.

Amelioreaza bolile cailor respiratorii, care, de regula, sunt legate de tulburarea metabolismului si lipsa unor nutrienti. Fagurele de miere va completa carenta de vitamine si minerale din organism.

Mestecarea fagurelui de miere in cantitati mici, dar regulat, iti va ameliora starea de sanatate.

Fagurele cu miere curata si dezinfecteaza cavitatea bucala, vindeca gingiile inflamate si ajuta la eliminarea tartrului: este recomandata mestecarea de fagure de miere timp de 7 zile, iar rezultatele vor vorbi de la sine.

Vindeca racelile: se mesteca fagurele de miere in fiecare zi, timp de o ora. Ceara rezultata dupa masticatie poate fi inghitita sau aruncata..

Mierea din fagure conţine proprietăţi superioare, având un aport mare de vitamine, mai ales vitamina A şi retinol, precum şi alte substanţe active si enzime care, prin masticaţie, se transferă în organismul nostru.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *