Masaj celulitic cu miere

Poate ai incercat pana acum mai multe creme si geluri pentru celulita, care nu au functionat. Poate pentru ca pielea fiecaruia reactioneaza diferit la substantele care intra in compozitia produselor industriale. Iti propun sa incerci si un tratament naturist, masajul anticelulitic cu miere.

Substantele din compozitia mierii de albine (vitamine, enzime, acizi, substante minerale) actioneaza prin masaj nu doar asupra stratului exterior al epidermei, ci patrund si in interior pentru a elimina toxinele. Astfel, dupa un masaj cu miere, circulatia sangelui este imbunatatita, pielea este detoxifiata din interior si ramane curata si hidratata.

Mierea se aplica direct pe zonele afectate de celulita (coapse, fese, abdomen) si se maseaza. Daca rezisti, incearca sa te palmuiesti pe zonele unse cu miere. Maseaza timp de cateva minute, pana se intareste, dupa care fa dus.

In combaterea celulitei sunt recomandate cure de masaj cu miere de minimum 30 de zile, tratamentul aplicandu-se o data la doua zile.

Pentru masajul anticelulitic, mierea poate fi folosita simpla sau in combinatie cu diverse uleiuri aromatice. Pentru acest amestec se folosesc cinci picaturi de ulei aromatic la o lingura de miere. Poti folosi uleiuri aromatice de lamaie, de portocala, de mandarina, de grepfrut, de ienupar, de eucalipt sau de levantica. Daca vrei sa folosesti mai multe tipuri de uleiuri, este bine sa le amesteci mai intai si apoi sa adaugi mierea.

Iata cateva exemple de combinatii de miere cu uleiuri aromatice:
– doua linguri de miere, cinci picaturi de ulei de lamaie, doua picaturi de ulei de eucalipt, doua picaturi de ulei de levantica;
– doua linguri de miere, trei picaturi de ulei de lamaie, doua picaturi de portocala, doua picaturi de levantica, trei picaturi de ienupar;
– doua linguri de miere, cinci picaturi de ulei de lamiie, cinci picaturi de ulei de portocala;
– doua linguri de miere, trei picaturi de ulei de lamaie, doua picaturi de ulei de levantica, cinci picaturi de ulei de menta.

Vei observa efectele masajului anticelulitic cu miere inca din primele zile. Pielea va fi mai ferma si mai neteda, iar depozitele de grasime vor disparea treptat.

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *