Descriere produs
Ceai pentru afectiuni Hepato-Biliare
Ceai pentru afectiuni Hepato-Biliare, fitoterapeut Tirban Marius Gheorghe, produse 100% naturale.
Prin modul nostru de viaţă modern, prin proastele noastre obiceiuri de viaţă,prin viciile noastre, noi ne influenţăm în mod negativ viaţa şi sănătatea. Sănătatea este bunul cel mai de preţ al omului. Ce fericire poate să aibă un om bolnav? Boala trebuie combătută cu toate mijloacele profilactice şi curative de care dispunem: atât chimioterapeutic cât şi bioterapeutice.
„A dobândi vindecarea este mai presus de orice în ştiinţa medicală; mai multe căi, însă, ducând către această ţintă, trebuie s-o alegem pe cea mai puţin vătămătoare”
Hipocrat (părintele medicinei universale)
Tot Hipocrat spunea când era întrebat, că e mult mai uşor să previi o imbolnăvire decât să o tratezi.
AFECŢIUNI :
☻ Colecistită = inflamaţia vezicii biliare şi ale căilor biliare
☻ Angiocolecistită = –––––//––––//–––––
☻Calculoză biliară = concreţiune formată in vezica biliarăprin depuneri de colesterol, pigmenţi şi săruri biliare.
☻ Diskinezie biliară = alterarea mecanismului de eliminare a bilei
☻ Hepatită
☻ Icter
Tratarea acestor afecţiuni constă într-o cura cu ceai ce conţine un amestec de 18 plante medicinale, cum ar fi :
♦ Pedicuţă ♦ Anghinare
♦ Rostopască ♦ Cicoare
♦ Ţintaură ♦ Gălbenele
♦ Turiţa mare ♦ Ghinţură etc.
ROL TERAPEUTIC :
- Antiinflamator, regenerează celula hepatică, scade timolul
- Antiseptic, dezinfectant, are acţiune antimicrobiană
- Stimulează secreţiile biliare
- Calmant dispar greţurile, starea de vomă
- Depurativ, dispar arsurile, gura amară,balonările
CONTRAINDICAŢII : nu sunt.
DURATA TRATAMENTULUI : de la 1 lună la trei luni, sau chiar 6 luni in funcţie de gravitatea bolii.
REGIM ALIMENTAR : se exclud grăsimile naturale(untură, unt), ouă, conserve,afumături,prăjituri, cafea,acool, sifon, mezeluri grase, rântaşuri,ceapa, usturoi, maioneză,smântână, brânzeturi fermentate(bolnavii de hepatită) . Se recomndă cartofi cruzi, copţi, orez fiert, carne slabă de pui, viţel, peşte, fructe cât mai multe.
MOD DE PREPARARE ŞI CONSUM :
Se face infuzie din 1 lingură plante şi 500 ml apă, când apa dă în clocot, se pun plantele, se opreşte din fiert,se acoperă şi se lasă la răcit 15-20 min.
In cazul afecţiunilor acute se vor bea două căni pe zi, inaintea meselor principale cu o jumatate de oră, după care se va sta culcat pe partea dreaptă 15-20 min.
Acest tratament este binevenit şi pentru cei care au avut hepatită, recomndăm o cură de 30 zile pe an
Pentru ciroză este recomndat să se bea ceai de pedicuţă se prepară astefel: ifuzie dintr-o linguriţă cu plantă mărunţită şi 250 ml apă, se beau 2 căni pe zi, nu mai mult.
Recenzii
Nu există încă recenzii.